Servis Na Klima Uredi

ЈАВЕТЕ СЕ

ШТО НУДИМЕ:

 

 

Servis na klima uredi

Сервис на сите типови на клима уреди, инвертери и обични сплит системи, Замена на компресор, поправка на електроника и сонди или заменска нова електроника. Servis Na Klima Uredi

 

 

Servis na klima uredi

Придобивките од Антибактериското чистење се: зголемување на моќноста на клима уредот, односно капацитетот на уредот е повторно 100%. Servis Na Klima Uredi

Servis Na Klima Uredi

 

 

Servis na klima uredi

Со чистењето на овие филтри се добива поголем проток на воздух низ самиот климатизер и се зголемува енергетската ефикасност на самиот уред. Servis N

a Klima 

Санико , . Saniko Скопје

.

Saniko . . Санико . Клима . Клима . . .

Клима . , Клима . .  .

Клима Сервис

Клима Сервис

Клима Сервис


Санико Клима Сервис. Врши продажба и сервис на секаков тип на клима уреди (монтажи демонтажи хемиско антибактериско чистење). Секаков вид на проблем околу клима уредите, Ваше е само да не повикате останатото е наша грижа. Ваш САНИКО +38977583877

ЈАВЕТЕ СЕ

Клима Сервис

Мал Детал
Клима Сервис
Многумина од вас сигурно приметиле дека клима уредот не грее како што греел или Ладел од порано или од кога бил нов. Причините можат да бидат многубројни, но најчесто слабиот учинок од греењето се должи на неисчистениот клима уред, во кој се има наталожено прашина и био филм од микроорганизми, а кој од друга страна го попречуваат правилното струење и размена на топлиот со ладен воздух и обратно.
 Таквата состојба кај клима уредот е причина за почести расипувања на највиталниот дел од климата а тоа е компресорот. Во интерес на вашето здравје е да го исчистите клима уредот. А ние ќе се погрижиме да го провериме функционирањето на целиот систем вклучувајќи проверка на фреон.
 За здрав, чист воздух и топол дом,канцеларија и други објекти  исчистете ја климата.
За да уживате во вашиот дом и климата да ви овозможи удобност и комфорт со пријатна температура, направете редовен сервис. Годишниот сервис се состои од генерално Хемиско чистење, дезинфекција и проверка на системот како функционира и состојбата на фреонот само со „Санико“

Klima Servis Skopje

Клима Сервис Скопје

Клима Сервис Скопје

+389 077 583 877


Дали барате сервисер за клима уреди на територијата на Македонија и Скопје , 077583877

Услуги ги изведуваме на територијата на Град Скопје и поширокиот Скопски регион: Сарај, Ѓорче Петров, Влае, Даме Груев, Волково, Кучково, Карпош 4, Карпош 3, Карпош 2, Карпош 1, Тафталиџе 1 и 2, Козле, Водно, Капиштец, Злокуќани, Скопје-Север, Бутел 1 и 2, Гази Баба, Кисела Вода, Автокоманда, Ченто, Аеродром, Ново Лисиче, Драчево, Петровец … за повеќе инфо, контакт на тел: 077583877 (Санико Скопје Македонија) Клима Сервис Скопје!


Сервис на клима уреди Скопје


Следете не на Фејзбук и Инстаграм:

Клима Сервис

Клима Сервис

www.sanikomk.business.site

 

Санико . . Saniko Скопје

. . Санико . Клима . Клима . . .

Клима . , Клима . . .

Клима Сервис Скопје

Клима Сервис Скопје


ВИДЕО АРХИВА

  • Hemisko cistenje na klima ured kratko video kade sto e prestaven celiot processna na rabota Sanikomk ВИДЕО

  • Хемиско чистење на клима уред во видеото е преставен целиот процес на работа ВИДЕО
  • Чистењето на климата во видеото го прикажува целиот процес на работа sanikomk

  • Клима Сервис Скопје Хемиско Цистеје на клима ured: ВИДЕО

  • Санико Хемиско Перење на клима уреди: ВИДЕО

  • Hemisko Cisteje na klima ured SanikoMK ВИДЕО #SanikoMK


Следете не на Фејзбук и Инстаграм: www.sanikomk.business.siteКлима Сервис СкопјеКлима Сервис Скопје

РЕФЕРЕНТНИ ЛИНКОВИ↓

клима сервис санико мк скопје македонија 077583877 klima servis saniko mk skopje makedonija

prodazba i servis na klima uredi saniko mk продажба и сервис на клима уреди санико мк скопје македонија Klima servis saniko mk skopje makedonija servis za klima uredi saniko mk skopje makedonija 077583877 klima majstor

Градежен Скопје Градежништво Град Скопје Скопски регион Машински факултет Скопје Факултет за дизајн и технологии на мебел и факултет Факултет за електротехника и информациски технологии Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство Универзитет Кочо Рацин Скопје ЦЕНТАР   ГОХОСТ МК,МКД,ДЕНАР РС,СРБ,СРБ ТАВ СКОПЈЕ

Санико . . Saniko

Скопје
. .
Санико .

Клима . Клима . . . Клима . , Клима . . .